Oferta educationala scoala gimnaziala

Ana Lugojana
 • Scoala gimnazialaAna Lugojana

  isi va deschide portile incepand cu septembrie 2022 si reprezinta o continuare fireasca a sistemului educational desfasurat cu succes in cadrul celor 4 sedii ale gradinitelor si scolii primare.

  Incepand cu anul 2011 acestea au functionat pe piata invatamantului particular bucurestean ca exemple de bune practici, incluzand in prezent un numar de aproximativ  500 de copii. Segmentul tinta vizat este reprezentat de catre copiii ai caror parinti au un  program incarcat, care ii obliga la selectarea atenta a unei unitati de invatamant care sa corespunda cat mai multor exigente: program prelungit, cadre didactice calificate, activitati educationale care sa asigure performanta scolarilor.

 • Elevul laAna Lugojana

  este educat dintr-o perspectiva deschisa, rolul cadrelor didactice fiind acela de a-l introduce in tainele cunoasterii, de a-i facilita integrarea intr-un mediu educational complex si competitiv.

  Elevul nostru este format să devina un bun comunicator, sa se integreze cu usurinta intr-o colectivitate scolara sau in alt grup social, sa se responsabilizeze, sa dobandeasca bucuria de a descoperi tainele lumii atat prin intermediul cartilor, dar si prin mijloace moderne de informare, care sunt parte integrata in mediul scolar ANA LUGOJANA.

  Orele de Tehnologia Informatiei si Comunicarii se vor desfasura pe echipamente tehnice individuale.

 • Limba Engleza

  se studiaza intensiv ( zilnic ), pornind de la oferta unor edituri precum Cambridge University Press, Super Minds, Young Learners, Art Klett, Express Publishing, Jolly Learning, Oxford, Delta Publishing, Richmond, Garnet Education, McGraw – Hill.

  Suntem Centru de Pregatire si Testare CAMBRIDGE din 2018 – elevii ANA LUGOJANA se pregătesc cu succes pentru susținerea examenelor Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers), scoala noastra fiind partener în programul British Council Addvantage Standard Member pentru organizarea și desfășurarea acestor examene de limbă.

  Examenele se organizează în cadrul unitatii noastre de invatamant, cu evaluatori ai British Council.

 • Suntem Centru de Pregatire si Testare CAMBRIDGE din 2018

  • elevii ANA LUGOJANA se pregătesc cu succes pentru susținerea examenelor Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers)
  • scoala noastra este partener în programul British Council Addvantage Standard Member pentru organizarea și desfășurarea acestor examene de limbă
  • examenele se organizează în cadrul unitatii noastre de invatamant, cu evaluatori ai British Council
 • Proiectul International EMPATICO

  – Presupune schimbul de experiență între şcoli din întreaga lume.
  – Sesiuni de Meet&Greet cu scoli din India si Nigeria.

  Cambridge Pen Friends

  Cambridge Pen Friends, proiect in colaborare cu scoli internationale, printre care amintim:
  1.Towarzystw Edukacyjne Vizja- Polonia;
  2. English Time- Canya, Spania;
  3. AGB School, Malaga, Spania;
  4. Instituto Leone XIII- Italia;
  5. Amity International School , India

 • Oferta educationala mai include:

  Limba germana – este a doua limba moderna studiata.

  Limba japoneza – cuprinsa in oferta educationala inclusa in taxa de scolarizare, copiii beneficiind si de multiple experiente culturale printr-un parteneriat activ cu Ambasada Japoniei la Bucuresti.

  Asistenta medicala – Se face triajul zilnic al copiilor, se monitorizeaza atent starea lor de sanatate a acestora prin activitatea asistentei medicale si a medicului pediatru .

  Activitati extracurriculare – in limita numarului de ore care se pot aloca , stabilit de catre Inspectoratul Scolar, in Scoala Gimnaziala Ana Lugojana se organizeaza vizite tematice la fabrica de paine, fabrica de jucarii, fabrica de ciocolata, muzee, circ, teatre, expozitii, studiouri de televiziune, gradina zoologica, Ferma animalelor , salina, tabere, partenerite cu diverse ONG-uri, serbari, ateliere tematice.

  Bucatarie proprie, dotata cu linie de productie profesionala, in care se pregateste zilnic mancarea. Meniul este intocmit saptamanal cu sprijinul doamnei doctor care supervizeaza si starea de sanatate a copiilor, incluzand alimente sanatoase potrivite cu dieta copiilor. Folosim doar carne de curcan, vita sau peste.

 • Inscrie copilul la Ana Lugojana

  • CURRICULUM

   Curriculumul studiat în Scoala Gimnaziala ANA LUGOJANA este Curriculum-ul National autorizat prin OMEN nr. 3590 / 05.04.2016

   CURRICULUM ÎN LIMBA ROMÂNĂ

   Conținuturile programelor școlare pe baza cărora se planifică activitatea din Școala GIMNAZIALA ANA LUGOJANA sunt avizate de catre Ministerul Educației și sunt abordate într-o manieră modernă, prin tehnici de predare creative, inovatoare, interactive, centrate pe elev, cu ajutorul unor materiale şi mijloace didactice la standarde internaționale.

 • Comunicareacu parintii

  se realizează prin mai multe modalități de transmitere a informaţiilor:

  • Corespondenţa prin catalogul virtual ADSERVIO – platforma pusa la dispozitie de catre Scoala Gimnaziala Ana Lugojana, prin care parintele este informat cu privire la:
  • raportul pentru activitatile educationale si extracurriculare desfasurate
  • meniul saptamanii;
  • progresul scolar al copilului;
  • chestiuni administrative, diverse.
  • Mapa părinţilor ( oferta educationala, structura anului şcolar cu perioadele cursurilor și ale vacanțelor, regulamentul intern de funcţionare, orarul clasei, planul cadru, calendarul estimativ al activităţilor extracurriculare);
  • Şedinţe administrative cu părinţii;