Oferta educationala gradinita

Ana Lugojana
 • GradinitaAna Lugojana

  Despre noi

  De ce ANA LUGOJANA? Pentru ca Lugojul este orasul meu natal in care copiii erau educati frumos, “ nemteste”,si , desi ne aflam la aproape 500 de km de acest burg, incercam sa insuflam copiilor care ne trec pragul reperele unei educatii ca in Banat. 

  Si pentru ca in aceasta zona oamenii au respect pentru frumos, pe modelul caselor banatene, gradinitele noastre sunt luminoase si curate, iar copiii nostri invata cu placere, isi respecta parintii si educatorii, sunt manierati, fac miscare in aer liber si au o bogata cultura generala.

  ANA LUGOJANA este o poveste educationala inceputa in 2011 din drag pentru oamenii mici, prin crearea unui spatiu in care copilaria sa-si gaseasca cea mai frumoasa expresie.

  Pentru ca gradinita este locul in care copilul petrece uneori nedrept de mult timp fara familia de baza, iar rolul educatorilor este ca el sa se dezvolte natural si cu bucurie.

  De aceea, dincolo de coordonata educationala superioara, in gradinitele noastre ne straduim sa-i crestem sanatos si echibrat printr-o mare atentie pentru ingrijire si pentru ceea ce copiii simt. Iar gradinita presupune pentru cei mici, initial mai ales, o larga gama de trairi contradictorii firesti, avand in vedere iesirea din mediul cunoscut al familiei.

  Trairi amestecate ii incearca si pe parinti, de aceea increderea in institutia aleasa este esentiala. In unitatile noastre de invatamant sunt in prezent aproximativ 500 de copii ai caror parinti ne-au ales sa le fim parteneri in demersul delicat si complex al educatiei.

  • DESPRE NOI

   O zi la gradinita presupune: triajul medical, intalnirea de dimineata in care copiii isi impartasesc experientele si sentimentele, activitati educationale corect alese, dar distractive, joaca si miscare in aer liber, mancare sanatoasa si ore de odihna.

   Astfel, oricat ar fi de tulburate vremurile, incercam sa crestem cu blandete copii cu sclipire de inteligenta si bucurie in privire.

   Motto-ul ANA LUGOJANA este “O educatie occidentala!”, pentru ca am creat pentru copiii care ne trec pragul o lume aparte, in care modelele parentale sa fie completate fericit de oferta noastra educationala.

 • Amplasare si dotari gradinita Ana Lugojana

  Cele 4 gradinite ANA LUGOJANA sunt amenajate in locatii luminoase si vesele, menite sa-i bucure pe cei mici prin culoare si confort.

  Mobilierul respecta exigentele formulate in Normele de igiena privind unitatile pentru ocrotirea, educarea si instruirea copiilor si este ales in functie de varsta si particularitatile fizice, pentru evitarea disconfortului si pentru o dezvoltare armonioasa a copiilor.

  Materialele didactice si auxiliarele curriculare jocurile, jucariile au fost comandate prin raportare la Normativul de dotare pentru invatamantul prescolar, la oferta bogata a firmelor specializate ale caror produse sunt agreate de cerintele Ministerului Educatiei si la sfaturile copiilor care sunt cea mai competenta sursa de informatii si de inspiratie

  Fiecare sediu are propria bucatarie, dotata cu linie de productie profesionala, in care se pregateste zilnic mancarea.

  Meniul este intocmit saptamanal cu sprijinul doamnei doctor care supervizeaza si starea de sanatate a copiilor, incluzand alimente sanatoase potrivite cu dieta copiilor.

  Folosim doar carne de curcan, vita sau peste.

 • Limba Engleza

  Gradinitele ANA LUGOJANA formuleaza o oferta educationala complexa si completa, care sa acopere cerintele si exigentele societatii moderne, dar si adaptata particularitatilor fiecarui copil.

  Pentru ca noi stim, mai intai din ipostaza de parinti si apoi din cea de educatori, ca fiecare copil este altfel, intr-o unicitate pe care ne straduim sa i-o respectam.

  In cadrul activitatilor incluse in taxa de scolarizare se va respecta curriculum-ul national, la care se adauga un program intensiv de studiu al limbii engleze: pentru mai multe detalii apasa aici

 • Suntem Centru de Pregatire si Testare CAMBRIDGE din 2018

  • LIMBA ENGLEZA intensiv (zilnic), pornind de la oferta unor edituri precum Cambridge University Press, Super Minds, Young Learners, Art Klett, Express Publishing, Jolly Learning, Oxford, Delta Publishing, Richmond, Garnet Education, McGraw – Hill.
 • Proiectul International EMPATICO

  – Presupune schimbul de experiență între şcoli din întreaga lume.
  – Sesiuni de Meet&Greet cu scoli din India si Nigeria.

  Cambridge Pen Friends

  Cambridge Pen Friends, proiect in colaborare cu scoli internationale, printre care amintim:
  1.Towarzystw Edukacyjne Vizja- Polonia;
  2. English Time- Canya, Spania;
  3. AGB School, Malaga, Spania;
  4. Instituto Leone XIII- Italia;
  5. Amity International School , India

 • Oferta educationala mai include:

  Asistenta medicala – se face triajul zilnic al copiilor, se monitorizeaza atent starea lor de sanatate a acestora prin activitatea asistentei medicale si a medicului pediatru.

  Comunicarea zilnica prin platforma de comunicare Class Dojo, prin care parintele este informat in timp real cu privire la activitatile educationale, progresul copilului si rezultate, meniul zilnic, proiectele in derulare, chestiuni administrative.

  Ne distram impreuna in tabere, proiecte tematice internationale si organizam vizite tematice in locatii precum: fabrica de paine, fabrica de jucarii, fabrica de ciocolata, muzee, circ, teatre, expozitii, studiouri de televiziune, gradina zoologica, Ferma animalelor , salina, Delfinariu si Planetarium (Constanta ), ferme.

   

 • Inscrie copilul la gradinita Ana Lugojana