Sediul III

Echipa Gradinitei Ana Lugojana
  • Cristina Batrinca
   Educatoare

   Cristina Batrinca

   Educatoare

   Pentru mine, Ana Lugojana reprezinta experienta de a face parte dintr-o echipa formata din cadre didactice care lucreaza cu pasiune si entuziasm, dar mai ales, reprezinta locul in care gasesc zi de zi toate resursele pentru a-mi aduce contributia la dezvoltarea armonioasa a copiilor.

  • Delia Duca
   Educatoare

   Delia Duca

   Educatoare

   Ana Lugojana, doua cuvinte ce definesc de fapt echilibrul.
   Echilibrul este trasatura perfecta care defineste la randul sau educatia copilului. A fi educat este cu adevarat o provocare, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Lumea nu este perfecta si nici noi nu suntem, dar aici am invatat sa fim un intreg, o echipa. Am invatat ca toate gandurile marete si importante provin din sufletele copiilor, copii care viseaza, dar care detecteaza orice masca. Aici nu te poti preface, aici esti cu zambetul pe buze in fiecare zi , zambet ce provine din fericirea celor mici. Ei isi zidesc fericirea pe visuri, iar povestile in care binele invinge raul, fac parte din realitatea lor, o realitate ce te fac pe tine, ca educator, sa te simti cu adevarat mandru de ceea ce faci zi de zi. “Copiii sunt ca oglinda, fac tot ce vad si aud. Fii o reflexie buna pentru ei!”

  • Nicoleta Dascalu
   Profesor limba engleza

   Nicoleta Dascalu

   Profesor limba engleza

   De mica am stiut ca o sa devin profesor. Mi-am dorit sa impartasesc elevilor cunostintele mele dobandite intr-un mod care sa stimuleze emotia, sa cream impreuna idei si nu sa repetam informatii, sa stimulez si sa intretin curiozitatea elevilor pentru lucruri noi, dar si sa ajut la conturarea unor comportamente sociale adecvate. Imi consider elevii prieteni si cred ca la randul meu invat permanet de la ei. Impreuna invatam o lectie de viata.
   Motto-ul meu: The only teacher you should try to be better than is the teacher you were yesterday!”

  • Doina Gheorghe
   Invatatoare

   Doina Gheorghe

   Invatatoare

   Meseria de invatator presupune multa dragoste, multa rabdare si empatie. Sta in puterea noastra de a face ceva frumos pentru copiii pe care parintii i-au lasat in grija noastra spre a-i pregati pentru viata. Venind la Scoala Ana Lugojana, am descoperit o scoala dotata cu materiale educationale moderne, o scoala unde fiecare copil este incurajat sa-si descopere pasiunile si sa-si indeplineasca visurile. La Scoala Ana Lugojana fiecare copil va fi sprijinit sa-si cunoasca si dezvolte potentialul in functie de interesele, aptitudinile si motivatiile proprii, acest lucru asigurandu-i succesul scolar.

  • Marilena Chelu
   Educatoare

   Marilena Chelu

   Educatoare

   Pentru mine, meseria de educatoare nu inseamna doar simplul fapt de a lucra cu copiii, ci este o cupatie de suflet, care se face cu sufletul si care te rasplateste cu sufletul. Simt ca am puterea de a stimula si intretine curiozitatea copiilor pentru lucruri noi si de a le intari increderea in propriile forte sustinand de asemenea Motto-ul meseriei mele: “Copilaria este Bucurie!”

  • Ramona Voicu
   Invatatoare

   Ramona Voicu

   Invatatoare

   Scoala ANA LUGOJANA pentru mine este locul unde copiii au ocazia sa se confrunte cu provocarile care ii vor transforma in adolescentii de maine iar noua, ca profesori, ni se ofera sansa de a da tot ce-i mai bun din noi pentru a-i pregati sa intre cu un bagaj informational adecvat si o atitudine demna in societate.
   Ma bucur ca pot lucra intr-un asemenea mediu, unde pot avea grija de copii, care sunt darul nostru cel mai de pret, impletind placutul cu utilul si ajutandu-i, alaturi de colegii mei, sa se cunoasca si sa se dezvolte armonios.

  • Iulia Dan
   Invatatoare

   Iulia Dan

   Invatatoare

   Crescand intr-o familie in care profesia de dascal a fost cea care a primat, fiind tot timpul inconjurata de carti si simtind aceasta „chemare” catre domeniul educational, am ales sa urmez cursurile Colegiului National „Elena Cuza” din Bucuresti – profilul pedagogic. Mi-am continuat studiile urmand Facultatea de Geografie si Masterul in domeniul Managemantului resurselor si activitatilor turistice de la Universitatea din Bucuresti.
   Alaturi de copii mi-am retrait cea mai frumoasa perioada a vietii-copilaria. Sunt convinsa ca meseria de dascal nu se potriveste oricui si ca inainte de a fi invatatoarea clasei trebuie sa fii prietena copiilor, sa le acorzi incredere, sa te dedici meseriei cu dragoste si cu multa daruire, nu iti poti alege aceasta meserie decat daca iubesti cu adevarat copiii.
   De mic copil am prins drag de aceasta profesie, mi-au insuflat aceasta dragoste oameni cu suflet mare si chip bland, de la care am invatat ca a inzestra copiii cu stiinta pare un lucru relativ usor, dar a forma oameni in plinatatea cuvantului este deosebit de greu, dar cu satisfactii sufletesti pe masura.
   Cand am trecut prima data pragul scolii Ana Lugojana am stiut ca aici este si locul meu; am gasit un mediu cald, primitor cu oameni frumosi. Am cunoscut copii veseli, pozitivi si curiosi care m-au cucerit deopotriva!

  • Carmen Micu
   Invatatoare

   Carmen Micu

   Invatatoare

   Pentru mine ANA LUGOJANA inseamna mai mult decat un job. Este locul unde am intalnit o echipa frumoasa si unita,care contribuie la o dezvoltare armonioasa a copiilor inca de la o varsta frageda. Ofera acestora atat achizitiile necesare in plan educational, cat si iubire,protectie si sustinere. Bucuria pe care o vad zilnic pe chipurile copiilor mei si pe care o manifesta fata de mine in cele mai surprinzatoare moduri,este satisfcatia mea cea mai mare, iar motivatia profesionala creste constant datorita lor. Aceasta fericire pe care ei o manifesta zilnic la scoala,se completeaza armonios cu dorinta lor de cunoastere,si de a descoperi noi orizonturi educative. ANA LUGOJANA pentru mine inseamna familie,aici ma simt inconjurata de oameni frumosi,calzi,zambitori si perseverenti.

  • Alina Nedelcu
   Invatatoare

   Alina Nedelcu

   Invatatoare

   ,,Educatia este cel mai frumos dar pe care-l poate dobandi omul,, (Platon), iar scoala este locul unde incepe invatarea, oferind copilului ceea ce este necesar pentru a putea sa se perfectioneze.
   Scoala Ana Lugojana este, in primul rand, o comunitate unde copiii sunt indrumati spre a invata cu placere, unde se formeaza elevi interesati sa afle lucruri noi, sa progreseze in fiecare zi, sa intrebe si sa afle raspunsuri, elevi increzatori in fortele proprii, dascalii modeland fiecare personalitate, ajutandu-i sa se dezvolte si calauzindu-le pasii spre adultul de maine.
   Invatatorul, pe langa bagajul sau de cunostinte, isi pune si sufletul in slujba celui pe care-l vrea instruit si educat, iar elevii sunt cei care dau sens profesiei noastre de dascali, ei ne motiveaza munca investita. Asadar, sa fim mai aproape de elevii nostri atat cu mintea si trupul, dar mai ales cu sufletul!

  • Ramona Coman
   Manager
  • Luminita Balasoiu
   Director educational
  • Marina Sterea
   Profesor invatamant prescolar
  • Roxana Toma
   Profesor invatamant prescolar
  • Georgiana Cristea
   Psiholog
  • George Vidu
   Profesor de sport si karate
  • Florina Onea
   Profesor de dans
  • Adina Badilita
   Profesor de pictura si modelaj
  • Florica Stanoiu
   Asistent medical
  • Niculina Dobre
   Bucatar
  • Petruta Toma
   Ingrijitoare
  • Viorica Stoica
   Ingrijitoare