Sediul III

Echipa Gradinitei Ana Lugojana
  • Minodora Tutunaru
   Profesor Religie

   Minodora Tutunaru

   Profesor Religie

   A fi profesor înseamnă vocație, nu este suficient sa fii doar un bun specialist, cu studii profunde și competenta profesionala, ci trebuie sa poți dărui din tine, sa înțelegi sensibilitățile și unicitatea copiilor din fata ta, nevoile și aspirațiile lor.
   Când vorbim de educație, nu trebuie să uităm de latura sa religioasa. Educația religioasa este o educație preocupata sa ajute omul să-și dezvolte personalitatea, iar personalitatea nu poate fi conceputa fără dragoste, încredere, libertate.
   Religia este înainte de toate un mod de viata, un mod de a trai. De aceea, educația religioasa este o adevărată inițiere în viata.
   Învățământul religios în școală urmărește alături de celelalte materii formarea omului în dimensiunile sale fundamentale.

  • Andreea Rascanu
   Educatoare

   Andreea Rascanu

   Educatoare

   Fiecare om are un vis, legat de ceea ce va face când ” va fi mare”. Lupta pentru realizarea visului devine conținutul existenței noastre. Fiecare s-a născut să întregească universul uman. Noi, educatorii, ne-am născut cu dragoste de copii și cu dorința de a dărui.Visul meu se poate descrie in 2 cuvinte ” Ana Lugojana” . Aici mi-am îndeplinit visul alături de o echipă minunată și niște copii frumoși și isteți. Educatorul este începutul unei povești, o poveste pe care, ajunși la maturitate, copiii de astăzi o vor scrie singuri. Zâmbetele și veselia copiilor cu care sunt întămpinată dimineața, îmi dau energia de care am nevoie și stare de bine. Iar după o zi de muncă, ajung acasă și mă privesc în oglindă mulțumită, că am o mică contribuție în educarea copiilor de azi, viitorii adulti de mâine.

  • Valentina Diaconescu
   Educatoare

   Valentina Diaconescu

   Educatoare

   “A fi educator înseamnă a fi un poet al iubirii.”
   Educatorul este începutul unei povesti, un deschizător de drumuri, este cel care joaca un rol crucial în dezvoltarea copilului și cel care oferă instrumentele si mediul de învățare pentru ca cei mici sa devină adulți responsabili.
   Dragostea pentru copii m-a făcut sa aleg aceasta meserie minunată. Sunt o persoana iubitoare, calma, răbdătoare, spontana, care se poate adapta la situații neprevăzute.
   Ma regăsesc în ceea ce fac și nu mă văd făcând altceva!

  • Anca Singhel
   Invatatoare

   Anca Singhel

   Invatatoare

   Învăţătorul nu uită niciodată că trebuie să zâmbească, să lase la uşa clasei toate problemele personale şi să fie mentor şi prieten pentru elevii săi. Dacă zâmbeşte, zâmbetul se va întoarce aproape mereu. Învăţăm mereu şi niciodată nu vom şti tot! Talentul de dascal ne permite să le insuflăm copiilor dorinţa de a şti, curajul de a spune ce gândesc, puterea de a gândi drept, de a nu judeca pe nimeni Suntem oameni, avem suflet şi facem această meserie din pasiune, La Școala Ana Lugojana orice copil este special i se crează condiţii să arate că este special, să fie curios, să descopere, să aprecieze, să aleagă, să fie creativ, să pună în valoare ceea ce are.

  • Gabriela Chirita
   Invatatoare

   Gabriela Chirita

   Invatatoare

   A fi dascăl este o artă.Nici o altă profesie nu cere atâta dăruire,umanism,competență ca cea de profesor pentru că în această profesie se lucrează cu cel mai prețios material,omul în devenire,pe care dascălul îl educă,îl indrumă,îl incurajează,îl ocrotește.Îmi place să cred despre mine că talentul de dascăl mă ajută să le insuflu copiilor dorința de cunoaștere,de a fi mai buni în fiecare zi și de a veni la școală cu plăcere.Într-o școală unde sunt încurajați să spună ce gândesc,ce doresc și ce simt,așa cum o face Școala Primară ANA LUGOJANA.

  • Cristina Batrinca
   Invatatoare

   Cristina Batrinca

   Invatatoare

   Pentru mine, Ana Lugojana reprezinta experienta de a face parte dintr-o echipa formata din cadre didactice care lucreaza cu pasiune si entuziasm, dar mai ales, reprezinta locul in care gasesc zi de zi toate resursele pentru a-mi aduce contributia la dezvoltarea armonioasa a copiilor.

  • Delia Duca
   Educatoare

   Delia Duca

   Educatoare

   Ana Lugojana, doua cuvinte ce definesc de fapt echilibrul.
   Echilibrul este trasatura perfecta care defineste la randul sau educatia copilului. A fi educat este cu adevarat o provocare, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Lumea nu este perfecta si nici noi nu suntem, dar aici am invatat sa fim un intreg, o echipa. Am invatat ca toate gandurile marete si importante provin din sufletele copiilor, copii care viseaza, dar care detecteaza orice masca. Aici nu te poti preface, aici esti cu zambetul pe buze in fiecare zi , zambet ce provine din fericirea celor mici. Ei isi zidesc fericirea pe visuri, iar povestile in care binele invinge raul, fac parte din realitatea lor, o realitate ce te fac pe tine, ca educator, sa te simti cu adevarat mandru de ceea ce faci zi de zi. “Copiii sunt ca oglinda, fac tot ce vad si aud. Fii o reflexie buna pentru ei!”

  • Nicoleta Dascalu
   Profesor limba engleza

   Nicoleta Dascalu

   Profesor limba engleza

   De mica am stiut ca o sa devin profesor. Mi-am dorit sa impartasesc elevilor cunostintele mele dobandite intr-un mod care sa stimuleze emotia, sa cream impreuna idei si nu sa repetam informatii, sa stimulez si sa intretin curiozitatea elevilor pentru lucruri noi, dar si sa ajut la conturarea unor comportamente sociale adecvate. Imi consider elevii prieteni si cred ca la randul meu invat permanet de la ei. Impreuna invatam o lectie de viata.
   Motto-ul meu: The only teacher you should try to be better than is the teacher you were yesterday!”

  • Doina Gheorghe
   Invatatoare

   Doina Gheorghe

   Invatatoare

   Meseria de invatator presupune multa dragoste, multa rabdare si empatie. Sta in puterea noastra de a face ceva frumos pentru copiii pe care parintii i-au lasat in grija noastra spre a-i pregati pentru viata. Venind la Scoala Ana Lugojana, am descoperit o scoala dotata cu materiale educationale moderne, o scoala unde fiecare copil este incurajat sa-si descopere pasiunile si sa-si indeplineasca visurile. La Scoala Ana Lugojana fiecare copil va fi sprijinit sa-si cunoasca si dezvolte potentialul in functie de interesele, aptitudinile si motivatiile proprii, acest lucru asigurandu-i succesul scolar.

  • Ramona Voicu
   Invatatoare

   Ramona Voicu

   Invatatoare

   Scoala ANA LUGOJANA pentru mine este locul unde copiii au ocazia sa se confrunte cu provocarile care ii vor transforma in adolescentii de maine iar noua, ca profesori, ni se ofera sansa de a da tot ce-i mai bun din noi pentru a-i pregati sa intre cu un bagaj informational adecvat si o atitudine demna in societate.
   Ma bucur ca pot lucra intr-un asemenea mediu, unde pot avea grija de copii, care sunt darul nostru cel mai de pret, impletind placutul cu utilul si ajutandu-i, alaturi de colegii mei, sa se cunoasca si sa se dezvolte armonios.

  • Carmen Micu
   Invatatoare

   Carmen Micu

   Invatatoare

   Pentru mine ANA LUGOJANA inseamna mai mult decat un job. Este locul unde am intalnit o echipa frumoasa si unita,care contribuie la o dezvoltare armonioasa a copiilor inca de la o varsta frageda. Ofera acestora atat achizitiile necesare in plan educational, cat si iubire,protectie si sustinere. Bucuria pe care o vad zilnic pe chipurile copiilor mei si pe care o manifesta fata de mine in cele mai surprinzatoare moduri,este satisfcatia mea cea mai mare, iar motivatia profesionala creste constant datorita lor. Aceasta fericire pe care ei o manifesta zilnic la scoala,se completeaza armonios cu dorinta lor de cunoastere,si de a descoperi noi orizonturi educative. ANA LUGOJANA pentru mine inseamna familie,aici ma simt inconjurata de oameni frumosi,calzi,zambitori si perseverenti.

  • Ramona Coman
   Manager
  • Luminita Balasoiu
   Director educational
  • Marina Sterea
   Profesor invatamant prescolar
  • Roxana Toma
   Profesor invatamant prescolar
  • George Vidu
   Profesor de sport si karate
  • Florina Onea
   Profesor de dans
  • Adina Badilita
   Profesor de pictura si modelaj
  • Florica Stanoiu
   Asistent medical
  • Niculina Dobre
   Bucatar
  • Petruta Toma
   Ingrijitoare
  • Viorica Stoica
   Ingrijitoare